Kwaliteit is gewaarborgd

Bij ons kunt u van een professionele werkwijze op aan. Wij nemen alle richtlijnen in acht die voor de uitzendbranche van kracht zijn. Wij zijn gekwalificeerd volgens de normen van alle relevante organisaties in de branche. Daardoor bent u zeker gewaarborgd van kwaliteit.

Wij worden sinds 2003 gescreend door de stichting V.R.O. en worden wederom geaccepteerd als lid van de SNA Keurmerk (NEN 4400-1:2010 plus Handboek Normen). Dit houdt in dat de verplichte afdrachten van sociale premies en belasting tijdig en correct zijn voldaan. Wij staan vermeld op de ledenlijst van de V.R.O. Tevens zijn wij ook voor de vleessector gecertificeerd door Stichting VRO.

SKA vlees is bedoeld voor iedereen die in de vleessector werkt. Voortaan werkt de vleessector alleen nog met gecertificeerde bedrijven en uitzendbureaus. Bovendien is dit een keurmerk voor goed werkgeverschap. Hiermee kunnen inleenbedrijven en uitzendbureaus aantonen dat zij zich houden aan de wet- en regelgeving. SKA Vlees leden moeten voldoen aan de NEN 4400-1 norm en aanvullende voorwaarden/bepalingen.

NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

FBC is dagelijks bezig met het verzorgen van verantwoordelijke zaken als: wet- en cao regelgeving met betrekking tot veiligheid, beloning, verzekering, huisvesting, vervoer en sociale begeleiding van onze medewerkers. Daarnaast worden administratieve handelingen voortdurend gecontroleerd en worden wij frequent bijgestaan door fiscale en juridische adviseurs.

Wij werken uitsluitend binnen de kaders van wet- en regelgeving en volgen altijd de geldende CAO’s.
Klanten waarderen ons bedrijf vooral om haar flexibiliteit en betrouwbaarheid. “Wij staan dag en nacht voor hen klaar”

Dus wanneer u medewerkers zoekt voor de vleessector bent u bij ons op het juiste adres. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen bel dan 010 290 91 85 of 06-137 543 93. Wij komen graag bij u langs.

Daarom……..
Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark

VRO Certificaat
Stichting Normering Arbeid