Friendly Business Centre is een bedrijf wat sinds 1998 actief is in de vleesverwerkende industrie.

Onze ervaren uitzendkrachten zijn per direct beschikbaar tegen een zeer scherp tarief.

Heeft u snel goede mensen nodig?

Friendly regelt ‘t.

Opeens heeft uw behoefte aan een tijdelijke of vaste werknemer, maar het vinden van de juiste persoon blijkt vaak een lot uit de loterij. Vaak ontbreekt de tijd én de kennis om met geschikte kandidaten in contact te komen. Op onze Friendly Way zorgen wij ervoor dat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. In de vleesindustrie komt het aan op specifieke kwaliteiten. Het is werk dat veel van een medewerker vraagt. En als er een gat valt in uw personele bezetting, wilt u dat een tijdelijke medewerker direct in het productieproces kan meedraaien. Die medewerkers vindt u bij ons. De vleesindustrie is een van onze specialismen.

opdrachtgevers plaatjeVoor grotere en kleinere vleesverwerkende bedrijven zijn we dé intermediair bij de werving van tijdelijke arbeidskrachten. De medewerkers op de spilposities bij ons  zijn namelijk zélf uit de vleesindustrie afkomstig. Daardoor bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau die aan een half woord genoeg heeft om uw personele behoefte juist in te vullen.

Bij Friendly Uitzendbureau zitten niet alleen de beste uitzendkrachten ter wereld. Dit is geen valse bescheidenheid. Het is een feit. Briljante, gemotiveerde en energieke medewerkers zitten over de hele wereld.

vakantiebaantje ZAO abu Horeca uitzend detacheren detachering

Je moet ze alleen weten te vinden en met ze te kunnen samenwerken.

Friendly uitzendbureau, doet dit als geen ander. Bij ons  kunt u terecht voor het gehele spectrum aan functies binnen vleesverwerkende bedrijven: van uitbeners tot vleessnijders en kanters tot vliezers. Wij zorgen voor een nauwkeurige check van de uitzendkrachten. Ervaring, diploma’s en referenties worden nauwkeurig beoordeeld. Daardoor weet u dat een tijdelijke medewerker voor z’n taken berekend is, en er niet voor terugdeinst om de mouwen op te stropen om het productieproces ongehinderd doorgang te laten vinden.

Wij leiden onze mensen op tot professionele krachten voor uw bedrijf. Dat betekent dat uw beleid en huisregels bij ons hoog in het vaandel staan, welke wij meenemen in de begeleiding van onze mensen.
  • Betrouwbaar partner
  • Flexibele oplossingen
  • Maatwerk
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
  • Toegewijd